måndag 13 februari 2012

Champis fortsätter att charma världen...


Så tack alla vänliga människor...

Jag tänker inte göra ett så långt inlägg i kväll, men jag vill i alla fall återigen tacka alla vänliga människor som skriver till oss. Vi kommer att svara på era mejl och kommentarer... :))

Filmen med Champis, -den vallande kaninen är snart uppe i 2 500 000 visningar, vilket för oss är helt magiskt... Jag tittade på statistiken på You Tube ikväll igen och nu är det människor från 209 olika länder, av 244, som kollat på filmen. Den mesta hysterin från media har lagt sig, men å andra sidan känns det som det inte kan finnas så många fler kvar, som inte har skrivit, eller visat filmen om Champis -den vallande kaninen. På eftermiddagen idag ringde BBC från England återigen upp Gårdsbacken, den här gången från en populär radioshow i Coventry and Warwickshire, för att göra en intervju i direktsändning med Danne om filmen. Han blir sällan nervös och pratar bra engelska, men när han hörde kvinnan som gör radioprogrammet, hur snabbt hon pratade och hur hennes dialekt lät, blev han lite fundersam. Han hörde henne i luren, när hon, efter sista låten, pratade ut i radio, innan det var dags för honom i direktsändning. Han förstod inte så jättemånga ord av vad hon sa :)) Han kände nu att han faktiskt blev lite nervös, men tänkte :
- Jag borde i alla fall höra när hon säger "bunny" eller "rabbit", och då borde det vara min tur. :))
Som tur var saktade hon ner och blev mer lättförståelig, - och var mycket trevlig, när hon intervjuade Danne... så det slutade bra... :))


Kaninen Champis har synts i många medier...
En fyraåring skrattar upp till 500 gånger per dag,
vuxna omkring 15...

-Att hindra eller dämpa sitt skratt kan åtminstona delvis vara inlärt.
så säg aldrig till barn som skrattar att sluta tramsa.
Säkert kan det som kräver allvar anstå någon tid...

Citerat ur Skrattboken av Svante Björkum

Gårdsbacken blog is written by Paula Lundberg & Dan Westman
Please contact Gårdsbacken
# +46 706597199Inga kommentarer:

Skicka en kommentar