måndag 6 februari 2012

Hjärtepunkten i Höga Kusten


Champis -denne Store lille kanin, bor i en ladugård, i en liten by som ligger placerad i Hjärtpunkten av Höga Kusten. Byn ligger i sin tur i norra Sverige, som är ett nordiskt land, som ligger i Europa. Byn är inte stor till ytan, men där finns ett stort hjärta av godhet,
inte minst i kaninen Champis.


Champis närmar sig två miljoner visningar på Youtube, och vi har fortfarande svårt att förstå hur detta är möjligt. Människor från 192 olika länder har nu sett vår film om Champis. Vilken superstjärna han har blivit. Vi får många fantastiskt vackra, trevliga, välskrivna, artiga och vänliga kommentarer på vår blogg och på mejl, och om vi inte hinner svara er i dagsläget så lovar vi att vi ska göra vårt bästa för att svara er så fort vi får tid. Många ber oss att klappa om Champis och gärna ge honom en extra morot och vi lovar alla er att nästa gång vi åker och träffar honom ska vi ta med en stor påse morötter till honom personligen, och gosa lite extra med honom... :))


En bild från i somras... Danne med Gimmie...

Och en från i höstas...
foto: Lillemor Bylund

Bilderna ovan är tagna från denna lilla by. Vi åker ofta dit och träffar våra goda bekanta. Dessutom tränar vi våra hundar på dessa underbara marker. Där är väldigt kuperat och magiskt vackert! På den nedre bilden står Danne beredd att skicka Fame på ett hämt.

Åter till historien om kaninen Champis...
Det finns likheter mellan honom och tigerfällen i grevinnan och betjänten som visas i Sverige, varje nyårsafton...
-Är ni nyfikna på veta vilken?
Då berättar jag en annan dag... ;))Kommentar från Youtubeklippet;

-Ha Ha Ha, the farmers here in NZ will have to watch out,
the rabbits will herd their sheep soon.....
Thank you for a funny comment, ebotica :))
Gårdsbackens blogg skrivs av Paula Lundberg & Dan Westman
Kontakta gärna Gårdsbacken
# 070-6597199


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar