söndag 10 november 2013

Skoterspår

 
I helgen har vi jobbat med att fixa några spår inför vintern och snön...

Vi har sågat undan sly, baxat bort stenar, och märkt upp en vägslinga som förbinder ett par skogsvägar, så nu kan vi hålla upp spåret där i vinter med skotern... :))


Perfekt med sexhjulingen när man måste ha med massa verktyg ut i skogen...


Spåret går över ett hygge och det har varit svårt att ta sig fram där tidigare, då det vuxit upp massor av sly på bara ett par år.En bit av vår nybrutna väg...

Vi ville ordna med detta innan snön kommer och marken fryser till tjäle, så att vi kunde få ner snöpinnarna som märker upp vart vår spår går... Vi gjorde den så pass bred att vi även kan köra där med sexhjulingen... Tummen upp!!!


Några stenar var rejält i vägen och dessa fick vi gräva ner...

Huvudlös andra hälft som yxar bort kvistar på snöpinnarna... ;))

Vi gjorde det ordentligt och knöt fast plastband på pinnarna... Dessa kommer
nu att synas ordentligt...


Man är så nöjd efter en dag som denna. Det är gott att komma in i stugvärmen, ordna med en god middag och mysa lite framför brasan i vedkaminen. Man blir så behagligt trött efter lite kroppsarbete... För att inte tala om hur fin vår nya väg blev... :))Lime och Fame springer på vår väg...


Du kan fortfarande vara med på Gårdsbackens namnförslagstävling...
http://gardsbacken.blogspot.se/2013/11/namntavling.html


Kontakta Gårdsbacken
gardsbacken@telia.com


1 kommentar:

  1. With the help of the six wheeler and four leggers, the two leggers got the job done! it's so easy to tell how satisfying this kind of work is for you kindred spirits.

    Stor kramar! K.

    SvaraRadera