fredag 1 november 2013

Syskonkärlek...


Idag har vi haft långväga besök på Gårdsbacken. Gårdsbackens Tobermory, Toby, tillsammans med husse och matte har nämligen besökt gården... :))


Syster och bror...


För oss är det såklart så otroligt trevligt när "våra valpar" kommer hem igen... <3 Självklart så känns det i extra varmt i hjärtat när man får återse dem. Under åtta intensiva veckor så hade var de stor del av vår vardag och det är så intressant att se vad de har utvecklats till för individer...

Att dessutom Toby fick sin vallingsdebut på Gårdsbacken tycker vi var extra roligt, då fick vi vara med när han tände till på djuren och börja arbeta. Jag återkommer med att berätta mer och med fler bilder.

I övrigt vill jag önska er en Happy Halloween Helg med en bild jag fotade på morgonpromenaden med hundarna. Dimman låg ovanligt tät över sjön och storåkern... och faktum är att den såg lite eljest ut... ;))Happy Halloween!!!


Kontakta Gårdsbacken
gardsbacken@telia.com

4 kommentarer:

 1. Å Lime ser lycklig ut vid sidan av sin fina 'lillebror' som blivit en mycket stilig kille<3 Men han verkar ha beslutsångest om hur öronen ska vara;-)) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så observant av dig...
   Tobys matte berättade att ett öra ofta står upp och det andra hänger... :))
   Hans öron påminner faktiskt om mormor Gimmies.

   Kram till dig och Agatha... ;))
   /Paula

   Radera
 2. Åh, fine Toby! Han är som en BC doppad i choklad! <3 Han ser dessutom ut att ha ungefär samma mörka nyans som Ila. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lika observant...
   Tobys päls är mörkare än LImes och som du skriver lite som Ila. Han har en fin, blank och ganska lång päls-
   Jag tror att Toby tyckte om att "komma hem" till Gårdsbacken... :))

   Kramar till er!
   /Paula

   Radera